TOLES SINAVI EN ESKİ VE DENEYİMLİ SINAV MERKEZİ OLAN DAÜ’DE YAPILACAK

15 Haziran 2022

TOLES SINAVI EN ESKİ VE DENEYİMLİ SINAV MERKEZİ OLAN DAÜ’DE YAPILACAK

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 30 Haziran 2022 Perşembe günü, saat 14:30’da, DAÜ Hukuk Fakültesi binasında Uluslararası Hukuk Becerileri Sınavı’na (TOLES) ev sahipliği yapacak. TOLES’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) en çok sınav deneyimli merkezi olan DAÜ’de düzenlenecek sınava, toplam 12 aday katılacak. DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, DAÜ Hukuk Fakültesi ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile 2012 yılından beri yapılan TOLES Sınavı; adaylara gerek yurt içi, gerekse de yurt dışında iş olanakları sunuyor. Sınavlara KKTC ve Türkiye’de çalışmakta olan avukatlar ve tercümanlar katılıyor.

“Tüm Adaylara Başarılar Dilerim”
DAÜ Hukuk Fakültesi’nde faaliyet gösteren TOLES Koordinatörü Peril S. Emiroğluları tarafından verilen bilgiye göre; pandemiden dolayı geçtiğimiz yıl Haziran ayında çevrim içi olarak yapılan sınavın bu yıl hem yüz yüze, hem de çevrim içi olarak yapılacağı bildirildi. TOLES sınavına 10 adayın yüz yüze, iki adayın ise çevrim içi olarak katılmayı tercih ettiğini ifade eden Emiroğluları, sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diledi.

TOLES Koordinatörü Emiroğluları, bir sonraki TOLES sınavının Ağustos ayında yapılacağını ve kayıtların başladığını duyurdu. TOLES sınavına kayıt yaptırmak isteyenler https://sem.emu.edu.tr/tr web sitesi üzerinden veya 630 24 71 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.

Paylaş

Önceki Haber

Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) kadın El Sanatlarının yıl sonu sergisi açıldı

Sonraki Haber

DAÜ’DE MISIR ÖĞRENCİ BİRLİĞİ GECESİ DÜZENLENDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =