KKTC Mersin başkonsolosu

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 48. yıldönümü münasebetiyle, 20 Temmuz 2022, Çarşamba günü, saat 09.30’da Mersin Cumhuriyet Alanı’nda ve aynı gün saat 16.00’de Silifke’deki Kıbrıs Barış Harekâtı Şehitleri Hatıra Ormanı’nda olmak üzere iki ayrı tören düzenlenecektir.
KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, etkinlikler kapsamında, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Başkan Yardımcısı Celal Bayar, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Başkanı Bilge Tatver ve Başkonsolosluk görevlileri ile birlikte 19 Temmuz, Salı günü sabah sırasıyla Mersin Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Fuat GEDİK, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER’e ziyarette bulunacaklardır. Başkonsolos Mendeli ve heyeti aynı gün öğleden sonra ise sırasıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanlığı ile Kıbrıs Türk Kültür Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret edecekler.
20 Temmuz 2022, Çarşamba günü Mersin Cumhuriyet Alanı’nda yapılacak törenin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından protokol üyeleri ile Kıbrıs Türk Mücahitleri, Mersin Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ile Polis Şehit Aileleri ile Gaziler ve Gazi ailelerine öğlen yemeği verecektir. Aynı gün saat 16.00’da Silifke’deki Kıbrıs Barış Harekâtı Şehitleri Hatıra Ormanı’nda yapılacak törenin ardından etkinlik programı son bulacaktır.
19 Temmuz 2022,
Mersin.

Paylaş

Önceki Haber

Yonpaş Dumlupınar’dan sonra Milli voleybolcumuz Merve Çelebi’ye bir destek de BANİO Ltd.’den!

Sonraki Haber

SERGİ HEYECANINA ÖTÜKEN DE KATILDI ÖTÜKEN KADIN EĞİTİM ENSTİTÜSÜ’NÜN YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + 17 =