GAMMA (GLOBAL ASSOCİATİON OF MİXED MARTİAL ARTS) DÜNYA MMA FEDERASYONUNA ÜYE OLDUK

KKTC Kickboks Federasyon’nun, uzun süredir yürüttüğü girişimler sonucunda, GAMMA (Global Association Of Mixed Martial Arts) Federasyonu’na üye olduk.

KKTC Kickboks Federasyonu, uzun süredir Türkiye MMA (Mixed Martial Arts) Fedearsyonu’nun da desteği ile yürüttüğü girişimler sonucunda, GAMMA (Global Association Of Mixed Martial Arts) Federasyonu’na yaptığımız üyelik başvurusu kabul edilerek resmen üyeliğimiz onaylandı.

Bu üyelik ile Federasyon olarak (Mixed Martial Arts) spor dalında, WMMAF (World Mixed Martial Arts Federation) Federasyonundan sonra üye olduğumuz ikinci Uluslararası Federasyon oldu.

Federasyon Başkanı yapmış olduğu açıklamada, MMA (Mixed Martial Arts) spor dalının, Dünyada birçok ülkede her geçen gün gelişen ve sevilerek yapılan bir spor dalı olduğunu ve Bu üyeliğin hem MMA (Mixed Martial Arts) spor dalının ülkemizde gelişmesine katkı sağlayacağını, hem de sporcularımızın uluslar arası alanda bayrağı ile yarışarak ülkemizi temsil edileceğini söyleyerek, Üyeliğin ülkemize ve MMA (Mixed Martial Arts) camiasına hayırlı olmasını diledi.

Paylaş

Önceki Haber

Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde Çalışmalar Sürüyor

Sonraki Haber

UKÜ İletişim Fakültesi geleceğin iletişimcilerini bekliyor

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + 2 =